با عرض سلام و خسته نباشید .امیدوارم حالتون خوب باشه به وبلاگ خودتون (هر چی دلت بخواد) که متعلق به خودتون است خوش آمدید امیدوارم لحظات خوشی را در این وبلاگ سپری کنید از بینندگان عزیز انتظار داریم هر گونه اشکال و .... در وبلاگ وجود داشته باشد، ما را در جریان قرار بدهند. در ضمن چشم به راه نظرات خوب شما عزیزان هستیم . با تشکر رضا احمدی
پارسا هنوز جمع زدن بلد نیست اما ارزش صرفهجویی را میداند. پدر پارسا آموزش صرفهجویی به فرزندانش را از زمانی که بچههایش حتی درست نمیتوانستند جمله بسازند، شروع کرد. کارشناسان معتقدند داشتن سواد مالی یکی از مهارتهای زندگی است که باید از سنین کم به کودک آموزش داده شود. این مسئله باعث میشود در بزرگسالی کمتر دچار اشتباههای پرهزینه شوند.
متخصصان میگویند داشتن مهارت مالی و پولی بیشتر از تحصیلات دانشگاهی در موفقیت فرد نقش دارد. پس هر چه زودتر شروع کنید، بهتر است. بچههای یک تا 2 ساله ارزش پول را نمیفهمند اما میتوان مفهوم کاهش ضایعات را به آنها یاد داد. برای مثال اگر پسر شما یک لیوان شیر خواست و فقط نصف آن را خورد، به او بگویید که بقیه شیر را هدر داده است و نمیتواند به این زودی دوباره شیر بخورد. حسن عسگریفر، روانشناس و مشاور به شما میگوید در هر سنی چه آموزشی مناسبتر است.
به تفاوتها فکر کنید
در خانوادههایی که اقتصاد جایگاه تعریف شدهای دارد و البته این تعاریف به زبان خود کودک نیز برای او شرح داده میشود، کودک یکی از شرکای واقعی خانواده است و از یک مصرف کننده صرف در طول عمرش از کودکی به نوجوانی و جوانی به یک شریک و سرمایهگذار مالی تبدیل میشود، طوری که در نوجوانی و جوانی در تصمیمات اقتصادی خانواده دخیل و تاثیرگذار خواهد بود. انتظاری که از یک نوجوان آموزش داده شده در دنیای مهارت های اقتصادی وجود دارد، مسلما در یک کودک 3 تا 5 ساله محدود است. داشتن یک قلک برای کودک 3 ساله همانقدر حائز اهمیت است که داشتن یک دفترچه حساب پس انداز برای یک نوجوان و البته مدیریت خانواده و گاه نظارت و حمایت ایشان برای پربار شدن همان قلک یا دفترچه حساب پس انداز فرزندان.